Vi trivs i Bangkok

Trots att trafiken är extrem, brutal, jobbig, FÖR mycket - så trivs vi ändå superbra och de här två dagarna har bara flygit förbi!

Igår kväll efter att vi hade installerat oss lite så tog som sagt Pär och Monica med oss ut på Thairestaurang. Vi fick pröva allt vad Thailändska nationalrätter heter och till efterrätt åt vi en gudomlig Mango sticky rice (vidrigt färsk mango med ris som är kokt i cocosmjölk). Vid middagen beställde vi in fem olika rätter (plus en varsin talrik med ris) och detta gick väl på ca 80:-, då alltså för fyra personer! Ganska överkomligt...

Efter det gick vi bara runt hörnet av restaurangen och satte oss i en skinnfåtölj i en fin salong. Skorna åkte av och en hel timmes fotmassage och nackmassage började. HELT UNDERBART. Pär och Monica brukar göra detta "ett par/tre gånger i veckan"! Inte konstigt kanske när det bara kostar 250 baht (ungefär 50:-).

Efter den underara kvällen sov vi som stockar och vaknade utvilade 8.10. Då käkade vi vår första frukost på balkongen och efter det åkte vi ner på våning 6 (av 30) för lite morgongymnastik (JA EMELIE, VI TRÄNAR PÅ VÅR SEMESTER!!!)
Efter lite drygt en timme med cykling, sit-ups och simning styrde vi med ditten och datten. Åt lunch med Monica och efter det gick vi ut för att kolla glajjer! (Ett smeknamn för glasögon för er som inte förstod)
Vi var inne i 7 optikerbutiker och hittade en hel del snyggt, men vi har inte bestämt oss än. Nu har vi precis kommit hem från en middag på The Pelican och vi två åt världens godaste chili-burgare! Efter det spelade vi Shuffle-board, vilket kan liknas med curling, fast mindre och med lite boul-influenser :)



Installering i Bangkok och vårt sängbord




Thaimiddag och efterrätt




Forsta frukosten, frukt vid poolen och trafiken i Bangkok



Shuffleboard på The Pelican
S




Frozen Margarita's på en onsdag



Hedanefter kommer det nog inte bli lika många bilder i ett och samma inlägg for detta tog 35 minuter att lägga in!
Hoppas att alla har det bra där hemma, for det har vi!

Hors snart igen!
Kram


Kommentarer
Postat av: esra

ERa små glin!!!!! Vilka najsiga bilder!! Så himla glad jag blir över att ni har det så bra! Här hemma är allt ok, jag har efter mkt ångest packat min väska till NY,man vill ju inte åka dit o känna sig ofräsch liksom,. kissarna härjar i resväskan så jag måste ta med mig en roller till NY. saknar er fortf!!ska tänka på dig när jag äter ben & Jerry's i våffla!!

2008-09-24 @ 22:02:26
Postat av: Fredde

Hej idag har vi haft strålande sol och ca 18 grader. Det är bra att ni tränar ordentligt för snart är det januari och en ny fotbollssäsong kör igång igen.

Ha det.

2008-09-24 @ 22:20:25
Postat av: Anonym

Sov gott! Godnatt:) Kramar

2008-09-24 @ 22:22:42
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Chrille

Tja babes;)aaa vi hörs då...Kram Chrille

2008-09-25 @ 15:55:30
Postat av: Agetomta Hills

Fräsiga kort brudar, det går ingen nöd på er. Nu har vi precis visat bilder på dig för Viktor som utlovat. Han pekade och sa mamma så du kan vara lugn:-)

2008-09-25 @ 18:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0