Torsdag i Bangkok

Idag har vi gått hur långt som helst!!!
Dagen började med en liten sovmorgon och frukost på balkongen. Det börjar bli lite av en vana faktiskt...
Sedan tog Monica med oss på marknad där vi fyndade solglasögon, linnen och t-shirtar. Efter marknaden stannade vi på Westins hotell och gjorde manikyr och pedikyr på en salong (som vi inte minns namnet på). Hur som helst så kostade ungefär en timmes manikyr och pedikyr 300 baht, vilket motsvarar 60 svenska kronor!
Efter detta blev vi väldans hungriga och gick till Mc Donald´s och smällde i oss en varsin Big Mac+meny för 119 baht - alltså 24 kronor! Vi har konstaterat att det är rätt billigt här!!!

Efter Mc Donald´s gick vi runt hörnet till Robinson för att göra ett försök att hitta skor. Dock har ingen kvinna i Thailand större fötter än storlek 36 så vi fick skoskav och gick hem.

Därefter gick vi till optikern och gjorde en synundersökning och beställde glasögon som vi får nästa vecka! Även där kom vi undan billigt då de kommer kosta ca 800 kronor! Snygga var dom också!

Efter det gick vi hem och lagade pasta och räkor i saffranssås med Monica! Mycket gott! Efter maten sa vi att vi skulle "gå en timme på stan", vilket slutade med 3 timmar och MASSOR med fynd. Bl.a skor, klocka, kläder, trosor...

Nu är våra fötter trötta och vi ska alldeles strax gå och lägga oss. Imorgon åker vi till en ställe utanför Pattaya där Pär och Monica ska "ta hand om" några bekantas lägenhet precis vid stranden. Förhoppningsvis skaffar vi oss lite färg under kommande vecka, men det är tveksamt om vi kommer kunna uppdatera bloggen. Vi ska göra vårt bästa, men efter Pattaya åker vi två direkt till ön Koh Samet i några dagar. Efter det återvänder vi till Bangkok för att att lite senare ta oss vidare ner till Krabi, Phi Phi Island och Phuket. Vi gör som sagt vårt bästa angående uppdateringen, men vi lovar ingenting! Hoppas att ni mår bra där hemma, för det gör verkligen vi!
Puss och kram


Marknad på torsdagsmorgonen




Manikyr/pedikyr, våran älskade fruktgubbe och Bangkok by night




HEJ DÅ SÅLÄNGE, FRÅN OSS I VÅRA NYA SOLGLAJJOR!!!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Annas sko stolek vet jag inget om men Cia fans det verkligen inte någon sko affär för dig :-)!!! Sola lite för mig också när ni ändå ska sola är ni snälla. Kram Pernilla

2008-09-25 @ 21:16:34
Postat av: Fredde

Hallå flickor!Idag har vi haft ca 20 grader, molnfritt och vindstilla inte illa för att vara i september.

Cia har dom inga simfötter till salu på stranden ?

Ha det bra kommande dagar, jag återkommer med vädret här hemifrån...

2008-09-25 @ 21:48:32
Postat av: Lena & Lillen

Härligt att se att ni har det så bra. Skor?? Fanns det inga jeans? Kram på er!

2008-09-25 @ 23:09:59
Postat av: P A P P A

Sitter på jobbet och är ganska avundssjuk på er. Men någon måste ju jobba och slita. Ha det bra och bränn inte upp er i solen.

2008-09-26 @ 02:07:26
Postat av: Robban

Anna, kul å se att du köpt en fin pema T-shirt i Thailand. visste inte att dom sålde dom där:P kul å höra att ni har de bra! kram Robban

2008-09-26 @ 22:18:37
Postat av: Örje Blomsten

Bättre med lite kattpiss i salongen än en kass pitt i kalsongen!

2008-09-26 @ 23:39:43
Postat av: Baxxxx

Pappa ljuger en skiftare har aldrig slitit.

ha det så kul.

2008-09-27 @ 10:09:30
Postat av: Jessica

tack snälla för paketet. hoppas att ni har det underbart!

kram från jessica :)

2008-09-28 @ 19:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0