Tisdag pa Koh Samet

Hej igen!

Egentligen har vi inte sa jattemycket att uppdatera sedan gardagen. Idag har vi namligen BARA legat i solen och i havet. Det ar alldeles lagom varmt, och trots att solen inte ar framme hela tiden sa far vi massa farg :)

Igar kvall var en till kvall pa stranden. Forst var vi och at god mat (som vanligt) pa en restaurang langst ut pa udden. Vi kommer pa oss sjalva hela tiden att allting ar sa fruktansvart romantiskt! Om det inte vore for den lilla detaljen att vi ar helt heterosexuella (och dessutom basta vanner) sa skulle vi nog fria till varandra - sa pass berord blir man av hela omgivningen!

Efter maten sa gick vi till varan favvis-pub dar vara vanner jobbar och aven da var det sallskapsspelsturnering. Dessutom hade alla thaiar en massa lekar for sig, bl.a jamfotahopp-tavling och ga-pa-handerna-race! Mycket underhallande!

Forovrigt gor vi inte mycket mer an att sola och bada och fa massage (och sa de manskligt nodvandiga behoven ocksa).

Imorgon bar det som sagt aterigen av till Bangkok och da far vi forhoppningsvis vara nya glasogon!
Uppdaterar igen sa fort vi kan!

Hej fran oss!


Kommentarer
Postat av: Tove

Hej! Vad flitiga ni är på att uppdatera, alltid lika roligt att gå in o titta på bloggen när man kommer till jobbet. Med oss är det bara bra, Viktor sätter nya rekord med antal steg varje dag! Må så gott, kramar.

2008-09-30 @ 14:26:08
Postat av: Malin

Tja brudarna! Ser helt underbart ut på era bilder och det verkar ju som ni har det rätt nice! Har just landat ifrån ett underbart New York där vi shoppat loss och jag har köpt mig en ny gitarr! Ta hand om thaikillarna där nere! Många kramar/Malin

2008-09-30 @ 14:47:00
Postat av: Olle/sonja

Har ni inte hört på , eller fattat någonting ?

Strand-raggare , Båt-raggare , Bar-raggare etc Passa er . Tänk till !

2008-10-01 @ 10:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0