Pizza, fotmassage, Koh Samet & monsunregn!

Det ar ungefar vad vi har att uppdatera om sedan gardagen. Det hander mycket har pa andra sidan jorden ska ni veta!

Igar var vi (som vi skrev) i Jomtien, dar vi aven tillbringade kvallen. Par och Monica var ute och at middag med nagra bekanta fran Jakharta, och da passade vi pa att ga och ata pizza! Efter maten sa gick vi ner mot stranden och fick en timmes fotmassage for 200 baht, alltsa 40kr. Vi gick sedan tillbaka till restaurangen dar Par och Monica var, och Par skjutsade hem vannerna till deras hotell (alltsa INTE hem till Jakharta). Medans vi och Monica stod och vantade utanfor restaurangen bojade det smaregna lite. Efter en minut sag man knappt handen framfor sig. MONSUNREGN! Det var helt sjukt!!! Vi fick panik da vi kom pa att alla fonster och balkongdorrar stod oppna hemma i lagenheten och vi skyndade oss dit. Lyckligtvis hade inte regnet hunnit att komma enda hem och vi hann precis stanga alla fonster och dorrar innan himlen oppnade sig. Sedan tillbringade vi kvallen ute pa balkongen med att titta pa askvadret som var som ett skadespel over havet! Da skulle du varit med, Fredde!

Imorse packade vi vara grejjer och begav oss aterigen till Jomtien, men denna gang for att ta en taxi till Rayong och darefter bat ut till on Koh Samet, dar vi befinner oss nu! Det liknar ett litet paradis, men rummet vi bor i kanske inte har lika hog standard. Vi valkomnades av en geckoodla precis innanfor dorren nar vi kom in. Har ska vi stanna i tre natter och vi tror att vi klarar oss (kolla bilderna). Vi har precis varit pa en timmes thaimassage och nu ska vi ga och ata nagot gott! Imorgon hoppas vi pa stralande sol sa att vi kan steka lite flask :) 

Vi hors imorn! Kram

Bat fran Rayong till on.


Varat nuvarande hem - Koh Samet!


P.S Harligt med vinst igar Vangas brudar! Vi hejjade harifran!
Baaaanga IF

Kommentarer
Postat av: Lena & Lillen

Det ser ut att duga. Ta det försiktigt med fläsket och drick mkt.vatten.Här har vi för dagen 14 grader, blå himmel och blåst.Allt är bra här hemma.

Kram på er.

2008-09-28 @ 15:41:28
Postat av: Farmor Stina

Hej flickor! Jag satt just och chattade när jag snubblade över er Blogg. Vad fint ni har det. Hoppas ni får en underbar semester! Javisst ni får dä!

2008-09-28 @ 18:08:43
Postat av: Fredde

Hej hopp, tack för omtanken Cia men det behövs inte för Pernilla är på lite dåligt humör här hemma så det åskar här också.

Ha det......

PS. Jag får tyvärr vänta en vecka med att hissa flaggan.

2008-09-28 @ 18:53:54
Postat av: Örje Blomsten

Hallå igen...



Lovade ju återkomma med hur många tyskar det bor i Göteborg... Håll i er för nu kommer svaret...

Gör-many!!!!



Va trevligt att Farmor Stina varit ute och surfat lite...



Ha det gott fisarna!!



//Örje



PS. Hylfe hälsar DS

2008-09-28 @ 21:10:19
Postat av: Örje Blomsten

Vi har också stekt fläsk... det var gott!!

2008-09-28 @ 21:12:16
Postat av: Arne Weise

Hej.



Det här är Arne, jag kan mycket om djur som ni vet...



Jag vill bara säga att ni ska vara rädda om eran ödla för den äter upp alla andra insekter, spindlar och andra mycket mera oönskade inneboende hos er!!





Ta hand om er...



Med Vanliga Halsningar `(ur flaskan)



Er Arne Weise

2008-09-28 @ 21:15:19
Postat av: Örje Blomsten

Dagens gåta höll jag ju precis på att glömma...





Vad är det som är gul och har svårt att röra sig???



Ni får en till förresten bara för att det är söndag!



Vet ni varför Curlingspelare är så nedstämda?



Adjööööö Brydar!!



//Örje

2008-09-28 @ 21:18:00
Postat av: Della och Albin

Ni verkar ha det så underbart! Här hemma är det riktigt fint höst väder, Albin, jag, Stina och Linda ska gå ut och gå en långpromenad. Ta hand om er och akta er för solen. Smörj! Kramar

2008-09-29 @ 10:58:16
Postat av: Chrille

Tja! FAN va fint det låter:) Här hemma har hösten kommit, det börjar bli kyligt. Det enda man kan göra nu här hemma är att dricka te och gå ut och gå. Jag och Danne fick jobbet i Trysil, ska dit i mitten på november ifall ni ville veta haha:P . Hoppas ni inte bara stod på balkongen när det regnade ni var väll ute och sprang i det? Skulle jag gjort fan va fint! Ha det fint så hörs vi! kramar

2008-09-29 @ 11:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0