Internetcafe i Jomtien

Just nu sitter vi pa ett internetcafe i Jomtien, drygt 10min soder om dar vi for tillfallet bor. Vi har precis varit pa en resebyra och bestallt minibuss och bat ut till on Koh Samet, dar vi ska vara fram till pa onsdag. Tidigare dagar har det varit lite molningt (men ca 35 grader), men idag ar det verkligen sol och 40 grader!! Vi ar varma.

Igar kom vi som sagt till lagenheten som Par och Monica ska vakta i helgen. Belaget precis vid havet och hur fin utsikt fran balkongen som helst. Grejjen med detta hus ar att det ar en form av sasongsboende, och eftersom det ar lagsasong har nu sa ar vi i princip ensamma i hela omradet. Det kanns som att vi ar prinsessor i ett stort palats och att allting bara ar varat. Vi trivs!

Igar kvall gjorde vi en culinarisk utflykt till himlen. Vi var och at pa en fisk och skaldjursrestaurang i Ban nam poe, som hette Preecha. Vi at allt ifran fisksoppa och rakkakor till hummer och musslor! GOTT GOTTI GOTT GOTT! Eftersom Ban nam poe ar en hamnby sa tog dom i princip fisken direkt fran havet och la upp pa tallriken...

Idag ska vi gora Jomtien och sedan slar vi lager vid poolen `hemma`. Imorgon vantar som sagt Koh Samet och vi hoppas pa mycket sol och bad. Darefter aker vi tillbaka till Par och Monica i Bangkok, men vi aterkommer mer om det.  Vi ska forsoka fa tag i nagot Internetcafe ute pa on sa att vi kan halla er dar hemma uppdaterade om vilket paradis vi befinner oss i. Nu bjuder vi pa lite bilder fran gardagen. Kram salange!



Utsikt fran lagenheten



Fiskreastaurangen Preecha, Par och Monica och utsikt fran restaurangen



Cia och Anna pa varldsturne


P.S Anna efterlyser lite fler kommentarer fran Hollertzsidan! Cia ar stolt over slaktens teknikkunnande, men ogillar mobbningen om fotterna! Jag har faktiskt normala 38 i storlek, PRECIS SOM ANNA!

P.S IGEN! Stort lycka till till Vanga IFs brudar idag! Se till att vinna sista matchen for sasongen sa kan vi vara nojda! Vi hejjar pa fran andra sidan jorden!


Kommentarer
Postat av: Örje Blomsten

Örje Blomsten är inte bara rallychaffis utan även släkt med Anna! Duger inte det??



Dagens gåta:

Hur många tyskar bor det i Göteborg?



Svaret kommer kanske imorron.....



Ha det så bra! Det är ni ju faktiskt värda.....

2008-09-27 @ 10:18:59
Postat av: Della och Albin

Ni ser ut att ha det underbart tjejer! Det verkar inte gå någon nöd på er direkt. Bilderna ser underbara ut. Jag är väldigt nyfiken på hur många resväskor ni kommer att ha med er hem efter all shopping som ni redan har gjort!=)Många kramar

2008-09-27 @ 10:32:37
Postat av: Agetomta Hills

Hallå där mysmongon! Ni ser ut att ha det hur bra som helst. Själv ska jag snart gå ut lattja lite med V i 15 gradig värme och blåst. Ha det:=)

2008-09-27 @ 11:07:03
Postat av: Fredde

Jaha,en del roar sig medan andra får slita ont. Livet är inte alltid rättvist, jag tycker synd om er. Hoppas ni överlever, ha det bra.

Du Cia, nu när det börjar bli "lite" varmt glöm inte kepsen....

2008-09-27 @ 11:14:47
Postat av: Pernilla

Tjena brudar. Vi vann sista matchen med 5-3. Sköt om er nu och ha det riktigt skönt. Kram från Pernilla och Kristoffer (Lina är på kalas men hon hälsar också).

2008-09-27 @ 15:03:18
Postat av: Empan

mina fisar! gud vad underbart det ser ut på era bilder!! här hemma är det apkallt och HÖST. tänker på er mycket! var rädda om er! puss och kram

2008-09-27 @ 18:39:53
Postat av: Mormor Inga

Hej Anna och Cia!

Hoppas att ni äter ordentligt! Men det verkar ni ju göra. Var rädda om er flickor och ha det så bra.

Många kramar från Mormor,moster och morbror

2008-09-28 @ 14:16:32
URL: http://annaochcia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0