Gung-gungeli-gung!

Igar kvall var en bra kvall! Efter vart bloggande gick vi till en av strandens mysigaste restauranger och at grillspatt. Dar traffade vi aven nagra nya bekantskaper. Det var nagra av killarna som jobbade pa restaurangen, och dom utmanade oss i sallskapsspel. Forloraren skulle bada! Det slutade med en sallskapsspelsturnering med oraknerliga omgangar, och allihopa hann forlora - vilket alltsa innebar att alla badade! Ganska mysigt nar det var kolsvart och alla lampor fran barerna och restaurangerna pa stranden lyste upp! Dessutom (hall i er nu Cia-slakten) sa drack vi BARA ol! Tiger-beer ar att rekommendera, vilket blir tydligt nar aven nyborjaren Cia faktiskt gillade den!
Vi fick en skrattupplevelse igar ocksa, nar vi kom tillbaka pa rummet och skulle sova sa Anna: jag hor musik i kudden. Sadar som man brukar gora efter krogen hemma du vet... Musiken visade sig strax var mp3n som vi gomt i orngottet!!! Vi skrattade tills vi somnade.
Hur som helst sa var gardagen en mycket mysig dag!

Dagen startade ocksa i en bra anda med en frukost over forvantan och sedan hela formiddagen vid havet med sol och bad. Efter det hade var nyfunna thiavan Cat (han heter sa) overtalat oss att aka ut med en speedboat och snorkla och mata hajjar. Sjalvklart var vi pa! Klockan 14.00 akte vi ut med baten och forsta stoppet blev vid ett rev dar vi snorklade. Dock var vattnet inte alls lika klart som vi forvantat oss och vi sag inte heller nagra speciella fiskar. Cia (vem annars) stack sig pa en sjoborren pa tva stallen under foten. Sedan akte vi vidare med baten runt on, men nar vi bytte kust blaste det upp till storm! Det gungade och gungade och gungade och helt plotsligt stannade baten! Dar ute, mitt pa havet, stod vi i en liten speeboat och vagarna bara vaxte. Perfekt lage att fa bensinstopp pa!!!
Hur som helst fick de tillslut igang baten igen, men da var vi redan bade grona, roda och vita i nyllet och madde skit-illa! Vi var tvungna att byta fardriktning, aka tillbaka och runt on at andra hallet bara for att vagorna var for farliga utmed den kusten. Men da tvingade vi dom att aka hem med oss till var strand igen, for vi madde sa daligt!

Efter det sov vi ett par timmar och nu sitter vi har och ska snart ga och ata nagot gott! klockan ar 19.20 och det ar fullt av musik, folk och mysiga restauranger utmed hela stranden... Vi far nog denhar kvallen att ga ocksa! Tyvarr har vi inga bilder fran varan lilla utflykt idag, da vi var upptagna med att halla tillbaka spyorna!

Vi hors imorgon!
Kram salange!


Cia lar sig Thai av vara nya vanner, sallskapsspel och olen!




Sahar ser vi ut ikvall :)

P.S Vi lider med dig Fredde, och hoppas pa att ni far ha lagfest pa IP nasta helg istallet!
P.S IGEN Tack Arne Weisse, Orje Blomsten och alla andra for alla kommentarer! Det varmer verkligen har i hettan!


Kommentarer
Postat av: Linda o Stissan

Tjena brudar!



Fan va fint ni har det! Och va kul att ni träffat lite nya vänner på resan!! Be dem skriva ett litet meddelande i boken.... det är kul att ha kvar och så är det så kul för oss att tjuvläsa sen =)



Della o Abbe är här nu.. vi har mysdag! Stina spydde nyss på Albin så jag vet inte om han tycker att det är så mysigt längre. Har vi förresten berättat att Stina o Abbe vet om varandras existens nu? De har tittat på varandra och båda log.



Nu kommer farmor Sonja och hälsar på också. Ni får ha det så bra! Kramar från oss alla

2008-09-29 @ 15:54:15
Postat av: Carina och Kenneth

Hej tjejer

Vad härligt ni har med sol, bad, shopping och skön massage för era trötta fötter. (jag blir sååå avundsjuk). Ta nu vara på denna härliga tid ni har framför er. Många kramar från oss på Vickelby

2008-09-29 @ 18:44:00
Postat av: Helena

Hej Cia & Anna!

Det later som ni har det valdigt bra dar i Thailand med sol bad och massa skoj! :D

Sjalv kommer jag fran och med nu och forhoppningsvis i ett ar framover befinna mig i New York ;) Har besokt Manhattan 2ggr an sa lange och det ar otroligt maktigt att vandra runt dar bland alla stora byggnader och alla underliga manniskor.



Ha det fint och ta hand om er! :D

Kram,

Helena

2008-09-29 @ 21:03:56
URL: http://hellainusa.blogg.se/
Postat av: Petter

Va inte med massa thailändare! Åka båt och bada!? Med nån som heter Cat? Heter man Cat är man skum redan från början. Ps. Hoppas allt är bra Ds.

2008-09-29 @ 21:47:49
Postat av: Petter

Men ha ROLIGT! Men inte med CAT..

2008-09-29 @ 21:49:41
Postat av: Becca

Hej brudar:) vad glad jag blir av att höra att ni har det bra! Nu sitter jag hemma hos empan myser, vi har tittat på idol men inget är likadant utan era expertkommentarer om sångarna:( Empan hälsar, ha det bäst! Puss

2008-09-29 @ 21:52:24
Postat av: evelina!

jag saknar er!

ja, gud vad jag saknar er tjejer..

men ni verkar ju ha det bra iaf! och om jag är avundsjuk, nej då. hur kan ni tro de? :p haha

jag är avis så de svider i mig.

men vi ses ju snart. 9 dagar har trots allt gått rätt fort..

massa kramar från andra sidan jorden, närmare bestämmt hallestad gatan 1.

2008-09-29 @ 23:44:37
Postat av: Catter är lömska

Jag håller med Petter!

2008-09-30 @ 08:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0