Bye bye Patong

Hej allihopa!
Vi har varit daliga pa att uppdatera i veckan, men det beror pa att vi har haft sa mycket att gora, traffat massa roliga manniskor och inte riktigt prioriterat datorn. Solly, som thailandarna skulle ha sagt! Nu ar vi har, back on track igen.

Vi har kanske tappat nagra hjarnceller sedan sist, men vi ar inte mindre smarta for det! For varje ny manniska vi traffar sa kanner vi hur vi vaxer som manniskor, och det ar faktiskt sant! Det ar en haftig kansla att patagligt kanna att man forandras en gnutta for varje ny relation man skapar!

Ater till hjarncellerna. Det har blivit en hel del party i veckan. Detta "skyller" vi pa alla nya relationer, of course! Man maste ju faktiskt vara trevlig och lara kanna sa manga som mojligt, vilket man latt kan gora over en Tiger Beer. Dessutom blir vi sjukt bra pa engelska ju langra fram pa dygnet vi kommer. Hur som haver - vi har haft RIKTIGT roliga kvallar har i Patong. Partat, skrattat, gratit, traffat nya manniskor, dansat... Ibland kanske lite FOR mycket dans. Ryktet verkar ha spridit sig dar hemma och det kanns sakrast att redogora lite kort om vad som hande. Cia buggade alltsa (kanske lite for haftigt for den verkliga kapaciteten) med en supertrevlig australienare. Inte liksom "fram-och-tillbaka-bugg" som man kan skada hemma pa Klippanfesterna, utan snarare upp i luften, mellan benen, bakom ryggen, PA ryggen, upp, ner, upp igen osv... I alla denna gladje glomdes det trasiga korsbandet, tills dess att det gjorde sig paminnt. Knaet vek sig och aven Cia. Smartan var bekant och det var bara att ga hem, ta tva panodil och fixa hoglage. Nu kanns det (efter tre dagar) battre. Knaet ar svullet och stelt, men det gor inte ont.
Vi har aven en till skada att rapportera och denna tillhor faktiskt Anna. Efter en skaplig vurpa nar vi spelade fotboll pa stranden stukades vansterfoten ganska skapligt. For stunden gjorde det inte sa ont och folk appladerade till och med for att hon foll graciost (eller inte), men dagen efter kandes det att nagonting inte stod ratt till. Operation hoglage aven dar!

Som tur ar har vi traffat en AT lakare och en psykiatriker fran Goteborg sa vi har bade kunnat undersoka evetuella skador och samtidigt prata om hur daligt vi mar! Dessa trevliga grabbar var vi aven pa thaiboxning med igar kvall, vilket ocksa det var en upplevelse.

Forovrigt har vi badat och solat valdigt mycket! Vi kommer garanterat att sakna var van Tom som har hyrt ut solstolar till oss hela veckan. En liten, tanig man i 40ars aldern i Zlatan Ibrahimovic-troja som bade ar halt och lytt! Stortskon!
Imorgon aker vi till Singapore och lamnar Thailand med allt underbart bakom oss. Det ar med blandade kanslor! Sjalvklart kanns det vemodigt och vi skulle inte tacka nej till mer tid har, men samtidigt blickar vi framat! Vi har fatt jattemycket nyttigheter av alla australienare som vi har traffat sa vi ser ljust pa framtiden.

Hor av oss snart igen. Njut av bilderna tills dess!

Tva klantiga tjejer pa jordenruntresa, var van Tom och australienaren som dansar bra bugg (den skyldige)


En ol och en Smirnoff tillagnad Anna Hellmark, thaiboxning


En AT lakare och en psykiatriker, varan favoritclub - Rock City




We will miss you!

Kommentarer
Postat av: Esra

JAG VILL OCKSÅ!!!

Shit va klantiga nu är..

2008-10-17 @ 15:17:00
Postat av: Hönsbecca

Oh herregud, Anna för guds skull håll dej på benen. Fan vad skönt ni har det! Ha det bäst i Singapore. Psykiatrikern verkar ju vara ett kap;) PUSS

2008-10-17 @ 18:07:59
Postat av: Familjen lilja

hej därborta!

ta det lugnt så ni har armar och ben i behåll..

må så gott!



/faster kicki

2008-10-17 @ 18:19:21
Postat av: Sonja och Olle

SSnälla ni ta det lugnt, ni måste vara rädda om er.Ni har ju halva världen kvar. Saknar er, men ha kul ialla fall. Pappa är och kör Ränneslätt så han kanske blir öm i kroppen han med. Puss och kram.

2008-10-17 @ 19:55:18
Postat av: Lena och Lillen

Vi har blivit lite bortskämda med uppdateringen. Men nu förstår vi varför. Tänk på att vara rädda om er. Ni är inte halvvägs än och fötter och ben ska räcka hela vägen.

2008-10-18 @ 00:10:17
Postat av: Carina och Kenneth

Cia, det var ingen stygging som du buggade med. Idag lördag så åker vi till Löfbergs Lila Arena och kollar in Färjestad och Brynäs, jag tror Kenneth har stämt träff med Lina där. Var rädda om er och njut av er fortsatta resa ut i världen.

//Carina

2008-10-18 @ 07:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0