Railay beach!

Jaa.. Har ni klarat er dar hemma utan varan uppdatering? :)

Det har hant mycket, pa lite tid, sedan sist!
Till att borja med sa fick vi byta pastigingsplats for minibussen som skulle hamta upp oss och kora oss till en stora bussen i sondags. Dessutom fick vi vanta en och en halv timme pa den stora bussen, pa ett mycket lomskt stalle!
Nar vi val kom pa bussen och borjade aka drojde det inte alls lange innan bussen stannade, mitt ute i ingenstans pa en motorvag. Bussen stod stilla och avstangd i tjugo minuter innan nagon tog sig mod att ga ut i morkret och se vart busschaufforen tagit vagen. Det visade sig att flaktremmen pa bussen hade gatt av, och dar satt vi i varmen utan aircondition och holl pa att do av syrebrist. Vi fick sta stilla i en och en halv timme innan de hade lagat remmen och vi kunde borja rulla igen. Dock hann vi bara aka en halvtimme innan den provisoriska lagningen gick sonder igen och vi var tvungna att stanna pa nytt. Denna gang blev vi staende i lite mer an en halvtimme. 

Vi gjorde sedan ett stopp vid nagonting som kan liknas vid Nykopings Bro, fast lite mer primart och med hal i golvet som toalett! Dar kunde vi atminstonde kopa en coca cola!

Vi anlande till Krabi  runt halv tio pa morgonen, och darifran ordnade vi longtailbat till Railay Beach (som Matte och Tove tipsat om). Vi bor i en liten bungalow-by pa den ostra sidan. Har byggs det om for fullt och vattnet ar slummigt och helt o-bad-vanligt! Dock ar bungalown vi bor i HUR MYSIG SOM HELST (for 120:-/natt) och det ar bara 150m till den vastra stranden (som ar rankad som nast vackraste strand i varlden). 

 Vi har det underbart!

Idag har vi gjort sa mycket som solat och badat och kollat pa halva "Pa smallen" (innan TVn la av!) Nu ska vi ga och ata och sedan blir det nog sangen tror vi. Kanske en Bacardi Breezer pa verandan?!

Pa torsdag bar det av till Phi Phi oarna och dar vet vi inte riktigt hur lage vi blir kvar. Efter det blir det i alla fall Phuket. Antagligen aker vi inte over till Malaysia, eftersom det inte gar nagot direktflyg till SIngapore ifran den on vi sannafall har tankt att aka till. Vi har kommit fram till att vi inte har hur mycket tid som helst!!! Dagarna bara flyger forbi och vi vet inte vart alla timmar tar vagen! Idag kom vi pa att vi formodligen skulle ha akt hem om vi hade varit pa charterresa! Dessa tva veckor har gatt otackt fort!!!

Sedan har vi pratat valigt mycket om hur vi ska kunna aterberatta och dela med oss av allt nar vi kommer hem! Men vi har kommit fram till att vi aldrig kommer klara det! Sjalvklart kan vi dela med oss av alla bilder vi tagit, men de kommer ALDRIG komma till rattvisa. Vi kan liksom inte ta med oss alla miljarder lukter hem! Vi kan inte ta med oss kanslan av att inte ens bli svalkade i havet for att det ar sa sjukt varmt i vattnet! Vi kan inte ta med alla smaker, intryck och kanslor!!! Det basta vi kan forsoka med ar att fa med oss lite sand mellan tarna...

Samtidigt som vi onskar att alla ni bra dar hemma kunde ta del av allt detta sa kanns det anda underbart att det ar just VI TVA som upplever det! Det har ar verkligen vart livs resa!

Bjuder till sist pa lite bilder i ett forsok att atminstonde suktas lite!!

Hoppas att alla mar bra dar hemma och att ni ar radda om er!
Kramar fran oss tills vi hors igen!




Kommentarer
Postat av: Emma

Åh tjejer, ni verkar ha det jätte bra, fick ju bloggen nu av cia, men jag ska läsa varje dag nu :) Ta hand om er.

pusskram

2008-10-07 @ 14:12:29
URL: http://robey.devote.se
Postat av: Esra

Ja de klart vi inte kan ta del av allt, men jäkligt mkt med tanke på er blogg, Cia borde bli författare...

vi är glada över att ni är glada och då vi/jag är 30+ är det lätt att man blir sentimental och smått orolig ÄVEN om jag vet att ni är förståndiga och klara er bra. Saknar er massor och lovar att skämma bort er med pizza, bulla, frutti och en massa skratt o kärlek när ni är hemma igen. Njut, shoppa och blogga.. till we see eachother again..

Stora kramar- fruttilovers...

2008-10-07 @ 16:07:36
Postat av: Mosan

ÄÄÄntligen har jag hittat er blogg!!:) Ni verkar ha det så himla bra och jag blir sjuukt avundsjuk hehe..Var rädda om er!! Jag tänker på er :) Kjempekram!

2008-10-07 @ 16:43:13
URL: http://www.moaringdahl.blogspot.com
Postat av: Fredde

Hallå där

Det ser ju ut att duga rätt skapligt,ett par dagar iallafall, sedan skulle jag nog längta hem till gula löv, skrapa rutorna på morgonen, mörker och allt annat som hör hösten till.

Hoppas att ni står ut lite längre, ha det...

2008-10-07 @ 17:28:21
Postat av: Agetomta Hills

Visst är det mysigt hoppas vi inte lurade er.

När ni åker ut till Phi-Phi öarna så kan ni åka till ön där dom spelade in The Beach på, men det kanske ni redan visste?

Och sen har jag en fråga.

Var ligger Norrköpings bro?

Ha det bra Och skönt

2008-10-07 @ 19:25:38
Postat av: Sonja

Ni ser ut att ha det för bra.Men jag tycker att ni är värda det.KRAM. Jag ska åka till Holmbo och köpa gardiner imorgon.Kram igen.Ska jag fixa något till Stinas dop?Vi har hämtat hem Pepsi idag hon var vid Forsvik. Vi hörs mamma och Pepsi.

2008-10-07 @ 21:34:34
Postat av: Lena och Lillen

Ja, nog verkar det som att ni har fått en del av ert bussbehov tillgodosett.Skönast är det naturligtvis om den rullar.Ni har väl kanske flera turer framför er? Det ser ut som att ni har det hur bra som helst.Njut!!Tiden går så fort - för er.Här hemma är allt bara bra. Lite tomt vill vi väl påstå. Men vi gläds med er! Kram och var rädda om er.

2008-10-07 @ 22:37:32
Postat av: Chrille

tja! man blir ju inte alls avis:p JO! fan va fint det låter. En annan går omkring här hemma i mörkret med världens jävla nackspärr haha. skulle gärna byta med er. fortsätt med att ha det svinbra det är ni värda. kramar

2008-10-08 @ 11:12:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0