Ni anar inte vilken dag vi har haft!

Om gardagen var en skitdag (daligt vader, daliga humor, inget att gora, ingen shopping...) sa var idag raka motsatsen!

Vi har varit ute pa "Sunset Trip", dvs en utflykt med longtailbat. Forst akte vi till ett litet korallrev och snorklade bland miljontals fiskar i massa fina farger! (Pappa Lillen, kameran fungerade utmarkt under vattnet!). Efter det akte vi till Monkey Bay som, precis som det later, ar en liten strand som apor bor pa! MASSOR APOR! Vi traffade bl.a en nyfodd liten fis och tva som holl pa att gora en... (om ni fattar!)
Efter aporna akte vi till ett annat rev dar vi fick se annu fler fargglada fiskar. Sedan fortsatte vi utmed alla vackra klippor och grottor till Maya Bay - stranden dar filmen "The Beach" spelades in. Dar at vi pick-nick pa stranden, badade och gick en liten promenad i djungeln. Sedan fortsatte longtailbaten tillbaka "hem", men vi gjorde ett litet stopp mitt ute pa Indiska Oceanen for att se pa solnedgangen! Dar satt vi liksom, i en longtailbat, mitt ute pa havet och hade varldens mest romatiska stund! Vi kom fram till att det har ar nagot som vi bara kommer uppleva har och nu! Ett ganska magiskt moment faktiskt. Slutligen kom vi fram till att vi precis hade varit pa den ultimata dejten...

Nu har vi precis varit och kakat en underbar kvallsmat och sitter nu pa ett Internet cafe. Vi ska snart ga och lagga oss, for imorgon bitti gar baten klockan 9.00 till Phuket! Vi hor av oss sa snart vi kan igen, och idag bjuder vi pa underbara bilder!

Kram sa lange!








P.S Manga tankar gar idag till lilla Stina pa dopdagen! Nar vi kommer hem ska vi lara dig allt vi kan!
P.S2 Tusen tack for alla kommentarer! Det ar verkligen skitkul att lasa varje gang!

Kommentarer
Postat av: Lillen

Sitter själv med en liten viktor i knät och kollar på bilderna, han vet hur de låter. Återkommer senare.

2008-10-11 @ 17:35:09
Postat av: Lena

Vilka underbara bilder och vilken upplevelse och dessutom få det förevigat. Det blir något för er att minnas och titta på när ni kommer hem. Nu sover lilla Viktor så gott. Vi har tittat på dig Cia, på både stora och små bilder och han pekar så glatt. Ännu så länge verkar han komma ihåg dig. Njut av er tillvaro! Kram

2008-10-11 @ 20:11:22
Postat av: Empan

vad underbart ni har det mina flickor! bruna och fina har ni blivit med =) det är tomt utan er här hemma ska ni veta. men oj vad fort tiden går, helt sjukt. jag hoppas ni hälsade aporna från mig, (ni vet ju att det är NÄRA släktingar till mig) njut av allt nu! och hälsa phuket från mig! puss och kram nibbe hälsar så mycket!

2008-10-11 @ 20:22:08
Postat av: Della, Petter och Albin

Ni ser ut att ha det helt sagolikt. Vilken söt apunge=). Vi har precis kommit hem från Stinas dop, det va jätte mysigt!Nu är vi trötta och ska se på Sverige/Portugal i soffan. Det är alltid lika roligt att gå in och kolla på eran blogg för att se vad ni har för er på erat äventyr. Kramar till er båda.

2008-10-11 @ 20:24:05
Postat av: Kristoffer o Lina

Vilken söt apbäbis. Kristoffer ska snart spela första innebandymatch. Ha det bra saknar er massor många kramar Kristoffer och Lina

2008-10-12 @ 09:27:24
Postat av: Tove Mattias

Vad härligt ni ser ut att ha det, o vilken fin färg ni börjar få! Vi var på Harrys igår, Mattias var knäckt över att inte få se matchen men vi hade kul iallafall. Mattias drack Singha men den smakar ju tyvärr inte lika gott här hemma=)

Nu ska vi sitta o äta frukost, själva, för första gången på ett år! Kramar

2008-10-12 @ 09:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0