Katoomba, Blue Mountains!

Just for tillfallet sitter vi pa ett Internetcafe i Sydney. Vi har precis atervant fran Katoomba, men vistelsen har blir bara nagon timme eftersom vi ska ta nattbussen upp till Byron Bay. Den resan tar ca 14 timmar, sa natturen var ett val medvetet val!

Hur som helst sa har vi upplevt nagot fantastiskt i Katoomba och Blue Mountains. Vi trodde val kanske inte att vi var typerna som skulle sta och saga "woow" vid nagon utsiktsplats, men igar gjorde vi faktiskt det! Vi kopte en "hopp-on-hopp-off-biljett" och akte med Blue Mountain ExplorerBus runt hela Blue Mountains.
Forst hoppade vi av vid stopp nr12 (av 29) och tog en linbana mellan tva klippor. Tack vare glasgolvet sa hade vi en undebar utsikt at alla hall, aven 600 meter nerat! Dar gled vi aven forbi det vackra vattenfallet Katoomba Falls. Sedan gick vi genom regnskogen en lang bit upp till Eco Point dar vi hade utsikt over klippformationen Three Sisters. (Som vanligt hade vi roligt och gjorde en grej av det och dopte om den kanda klippan till Three Brothers). Pa den timmen hade vi tva specifica "moments"! Det forsta var nar vi stannade till pa ett stalle mitt i regnskogen och Cia sa "det har ar ju faktiskt valdigt vackert". Da fick vi bada tva en rysning! Det andra var nar vi satt pa Eco Point med utsikt over hela varlden (kandes det som). Vi hade precis skurit upp vara avocados med fick-kniven som vi fick av Erik och Jennie och bredvid oss satt en aubergin (alltsa Australiens urbefolkning) och spelade pa sitt instrument. Da insag vi att det har aldrig kommer att upplevas igen, och rysning nummer tva for dagen var ett faktum!

Efter Eco Point akte vi vidare till Gordon Falls. Vi satt vid utsiktsplatsen och allting var alldeles tyst och vindstilla och en timme kandes som fem minuter. Skont for kropp och sjal!
Efter Gordon Falls akte vi till Leura for att kaka lunch och vi hittade ett mysigt thaistalle.
Anna fick sitt fried rice och Cia sin efterlangtade broccoli!

Nu maste vi rusa till Central Station och fa oss i magen innan vi hoppar pa bussen till Byron Bay.
Vi hor av oss sa snart vi kan!
Ta hand om er! 

Katoomba Falls och utsikten!


Regnskog och Three Brothers (Sisters)


Var kompis auberginen!

Kommentarer
Postat av: Mattias&Viktor

Ni verkar att ha det ganska så bra, nästan så man blir lite avundssjuk.

Men du Cia jag vet att du blev kär i han med blåsinstr. men ta inte ned honom hem är du snäll.

Ha det bra.

2008-10-27 @ 12:10:45
Postat av: Lena och Lillen

Vilka underbara bilder! Har ni verkligen varit där?

Svårt att fatta att ni har gått i en naturlig regnskog. Och vilken utsikt! Den måste ni ha uppskattat mer än den från suiten i Singapore. Tänk dock att båda är verklighet. "Instrumentaren" var det en dejt? Hoppas att ni mår bra efter den långa bussresan. Kram till er båda

2008-10-27 @ 15:33:34
Postat av: Sonja och Olle

Mors ! Väldigt vad kulturella ni blivit. Fanns det ingen bar på berget? Kör försiktigt

2008-10-27 @ 17:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0