Bye bye Sydney (med tarar i ogonen)

Idag lamnar vi denna underbara stad, med "pa aterseende" i bakfickan!
Vi tar oss vidare till Blue Mounatin och darefter Byron Bay, Surfers Paradise och Brisbane.

I torsdags tog Ludde oss till Kings Cross for att visa oss Sydneys uteliv.
Vi hade en underbar kvall som slutade fram pa smatimmarna... Vi hade kanske en av de mest konstiga efterfester, namligen tillsammans med en gatumusikant som hade en sjungande ren vid sin sida. Dar stod vi och dansade och sjong med honom ett bra tag! Grym efterfest!
Vi har glomt att beratta att vi traffade en svensk kille pa flygplatsen i onsdags. Han hette Calle och kom fran Stockholm. Han hade glomt att flytta over pengar till sitt kontokort fran sitt sparkonto och hade inte ett ore nar han val kom till Sydney. Han behovde fa tag i en telefon for att fora over pengar, sa han fick aka med varan taxi in till city. Han lanade telefonen pa varat hostel, men darefetr kom vi ifran varandra utan att hinna saga hejda.
Nu till det sjuka: Den forsta manniskan vi sag nar vi klev in pa nattklubben The World i torsdags var Calle! Ibland ar varlden som sagt valdigt liten!

Igar hade vi en av de basta dagarna hittills!
Vi sov lange och var utvilade nar vi gav oss ut pa Sydneys gator. Vi kakade lite lunch och gick sedan och strosade hela dagen i Darling Harbour. Vi kopte en iced Coffee Mocha pa Starbucks och satt i solen vid hamnen i flera timmar. Mycket tjejsnack satt pa sin plats!
Darefter gick vi till Sydney WildLifeWorld och tittade pa Australiens alla vilda djur. Vi halsade pa kangurur och koalor och dom ar MYCKET sotare i verkligheten. Efter WildLifeWorld tog vi ytterligare en kaffe vid hamnen och sedan gick vi hem och kakade (gratis) middag via Big Hostel. Sedan akte vi till Ludde och hans kompisar for att saga hejda, eller snarare "hej sa lange". Vi kommer namligen att traffa honom i Cairns igen for han ska ocksa dit! KUL!

Nu ska vi snart ga till Central Station och ta taget till Katoomba och Blue Mountains. Vad som ar varat storsta bekymmer for tillfallet ar hur fasiken vi ska fa tiden att racka till. Det ar sa mycket vi vill se och gora, men sa lite tid att gora det pa!
Vi maste vara effektiva!

Vi bjuder pa lite bilder fran torsdagen utekvall och pa Australiens alla mysiga (och inte mysiga) djur!

Hej sa lange!


Ett glatt partygang, var van StockholmsCalle och efterfest


Underbara Darling Harbour


Sydney Wildlife World





Var underbara van Ludde Jacobsson!


Kommentarer
Postat av: Fredde

Ni verkar att ha det ganska okej. Ni behöver nog dra ner på drickandet dock om det är "renen" ni har tagit kort på. Jag har iofs aldrig varit på andra sidan jordklotet, de kanske ser ut så på den sidan.

Ha det....

2008-10-25 @ 09:24:56
Postat av: Lena

Hua mej! Det är verkligen inte njutbart att titta på vissa djur. Det gör det samma att förstora bilden, om jag säger så. Kram på er.

2008-10-26 @ 00:17:33
Postat av: Petter

Fint ni har det, sköt om Er. Och Fredde, det är renen som spelar gitarr! De ser ut så Australien.. konstigt.. KRAMAR/ P D A

2008-10-26 @ 11:08:43
Postat av: gunilla jelbring

Hej!

Vad härligt och roligt ni verkar ha. Är väldigt avundsjuk, hoppas att fortsättningen blir lika bra.

Här i Blacka är det som vanligt, igår var det fest i Folkets Hus; samma folk som tidigare 10 år..........Sköt om er! PS. Viktor hälsar. DS

2008-10-26 @ 11:17:33
Postat av: Johan Egnell

Jaha, nu har man hittat hit. Ni verkar klara er rätt bra, fast det var väl egentligen ingen som trodde nått annat. Ni ville visst ha historier från Svedala läste jag så håll i hatten här kommer en rapport om vad som händer i Norrköping:





EKO





Så nu vet ni allt ni missar :)



2008-10-26 @ 15:05:58
Postat av: Chrille

tja! man blir ju inte lite aviss på er. nån gång ska jag också resa:) ta hand om er kramar!

2008-10-26 @ 17:40:07
Postat av: bojje

usch vilka äckliga ormar.. ta inte me er dom hem.. hahaha

2008-10-31 @ 00:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0