The capital of New Zeeland

Wellington!
Vi bor mitt i smeten, ungefar tre steg fran tagstationen och en minut fran en Shell-mack. (Tillaggas bor att man uttalar Shell som "Kjell" har. Det betyder ju liksom "snacka" egentligen, sa vi sager fel i Sverige).
Igar och idag har vi strosat runt och forsokt att se sa mycket som mojligt av staden. Dock ar vi inga "museum-manniskor" och vi ar eniga om att vi INTE vill lagga pengar pa att se gamla skepp och vapen. Daremot ar vi valdigt flitiga i vart kaffedrickande och det blir minst tva om dagen pa Starbucks. Vi har antagligen skapat en kaffetarm i magen under denna resa, och den hor av sig direkt nar den borjar bli tom!

Vi kan val namna att nar vi akte hit fran Rototua sa stannde vi vid Hauka Falls, vilket var en frojd for ogat! Varje SEKUND passerar 35 MILJONER liter vatten detta vattenfall! Det ar helt otroligt...
Naturen har pa N.Z ar ofattbar och det gar bara att dromma om det. Nog trodde vi att det skulle vara vackert, men inte alls som det faktiskt ar! Allt ar gront och oforstort. Vi onskar att vi kunde ta med en bit hem sa att ni alla fick se...

Imorgon aker vi med farjan over till Picton pa sydon, men vi stannar bara dar for lunch innan bussen gar vidare till Christchurch. Det blir en resedag imorgon, men om ni tittar pa en karta sa ar det en
bra bit som vi ska transporteras imorgon...

En mysig avslutning pa detta blogg-inlagg far bli att mitt i Wellinton ligger en park, och mitt i parken star en julgran. Det mysiga (och kontiga) med detta ar att runt julgranen sitter folk i short och t-shirt och solar.

Ta hand om er!


Naturskona land


Hauka Falls



Julmys i Wellington

Kommentarer
Postat av: Emma

Mysigt :)

Här är det slask så klart,så inga shorts för oss.

När var det ni skulle komma hem ?

kram på er :)

2008-11-27 @ 08:49:05
URL: http://robey.devote.se
Postat av: Olle

Dagens gåta : När har man inte arslet bak ??

Svar: När du drar ned byxorna kommer arslet fram!!!

2008-11-27 @ 16:18:16
Postat av: chrilla

hej! nu har jag läst ifatt lite. har ju varit lite seg på att läsa ett tag, ledsen. allt låter för bra för att vara sant. förstår att ni har det bra:). fina bilder asså, och jädrar va solbrända ni är. fortsätt ha det bra! FÅNGA DAGEN;) kram på er!

2008-11-27 @ 17:54:26
Postat av: Tove

Härligt att ni får lite julstämning även hos er. I helgen är det dags att ställa fram stakarna här hemma, mysigt. Idag har jag o Viktor varit på sångstund på öppna förskolan, kul tyckte mamma men Viktor ville bara leka med alla nya grejer, en stor lastbil blev ju favoriten så klart:-)

Må so gott! Kram

2008-11-27 @ 21:41:42
Postat av: Sonja

Jag var och tankade på Shell i morse, det var inte alls så vackert som hos er.Var rädda om er!Kram!

2008-11-27 @ 22:25:20
Postat av: Lena

Jaha,det är alltså rosetter som gäller i år. Riktigt vackert - eller? Den är ju i alla fall grön. För övrigt verkar ni ha det väldigt vackert.

Kram på er!

2008-11-27 @ 23:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0