Hervey Bay, vi ar har!

Nu har vi lamnat lyxen och Denise med familj bakom oss. Vi har haft jattebra dagar hos familjen Symons i Deception Bay! Nu har vi precis klivit ombord pa YHA Hostel i Hervey Bay. Har har vi tankt att stanna till pa sondag. Det blir en dagsutflykt till Fraser Island och en massa andra go'bitar!

Vi har precis kollat upp transport till Townsville, dit vi ska efter Hervey Bay. Antingen aker vi buss i 17,5 timmar eller sa aker vi tag i 14 timmar for det dubbla priset... Pest eller kolera!? Det blir nog bussen i alla fall...

Hervey Bay ar storre an vad vi trodde, men vi ska nog klara av att utforska detta stalle ocksa. Vi ar bra pa det!

Vi har inte mer att skriva for tillfallet, mer an att vi mar bra och att vi har natt annu ett stopp i var reseplanering.
Vi aterkommer!
Kram

P.S Vart tog "dagens gata" vagen?? Det var dagens gata i fyra dagar typ...

Kommentarer
Postat av: Lillen

Buss i 17 timmar låter ganska mysigt, ni överlever nog det också. Undrar om det var Gotlanskrokodiler som Olle & Johan hade länkat till eller var det dagens bildgåta? Hur gör djur! Hoppas att ni fortsätter att blogga, Jag vet att det är många som läser, men komentarerna blir bara färre och färre. Jag ser i alla fall fram emot varje dag och förhoppningsvis en ny liten berättelse. Ha det superbra med vad ni än tar er för och kom ihåg att vara rädda om er! Nu har vi nattat Lina Och Kocke och dom hälsade till er innan de somnade.

2008-11-05 @ 21:27:40
Postat av: Kocke

det låter kul det ni har gjort hoppas tiden går fort innan ni kommer hem M.V.H Kocke=D

2008-11-06 @ 15:14:12
Postat av: Fam Svensson

Hej tjejer! Nu har vi sträckläst er blogg :-). Vilken resa ni gör! Spännande! :-) Lite avis blir vi när vi ser alla fina bilder. Typ lite trevligare än vad det är här hemma nu, även om hösten har sin charm. Någonstans.. Löven har fallit ner och det är mörkt vid 16-tiden. Skitkul... Ha det jättebra och njut. Blir nog livets bästa resa! :-) Kram från Erik, Anette och Linnéa

2008-11-06 @ 16:59:28
Postat av: Mattias

Hallå brudar ni har efterlyst en gåta och jag har en......

Vet ni vilken bokstav det är som är Elefantens favorit????

Sitter just nu och tar mig en fredags öl efter 3 hårda dagar på jobbet, oops nu måste jag sluta skriva för ni vet väl vad man måste när man dricker öl!!

Ha det så bra från oss alla till er två.

2008-11-07 @ 19:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0