Hemma hos familjen Symons!

Efter att ha tagit taget fran Surfers Paradise till Brisbane, och sedan vidare till Burpengary kom Denise och hamtade upp oss pa tagstationen. Ett stort leende, oppna armar och en t-shirt med fargglada algar pa! Det gick inte att ta miste pa vem hon var! Vi kande oss valkomna fran forsta stunden!

Denise, Tony och Lachlan bor i ett litet omrade norr om Brisbane som heter Deception Bay. Nar vi kom hit igar, efter att ha hamtat Lachlan pa skolan, sa tog vi en promenad utmed vattnet till en klipphall dar tidvattnet har format monster i berget. Ganska coolt!
Nar vi kom hem hade Denise satt pa jaccuzin (!) och det var bara att hoppa i. Sedan blev vi bjudna pa VARLDENS godaste middag med kotletter, pannbiff, grillade rotfrukter och massa gronsaker. Det var hur gott som helst! OCH VI HAR FATT TVATTA!!!
Idag har vi varit och lyssnat pa Lachlan som har haft jazzkonsert och det var mycket trevligt! Ikvall ar vi medbjudna pa 50ars middag... Imorgon ska vi fa privat guidning i Brisbane av Tonys 23ariga son. LIVET LEKER!

Vi kunde inte ha fatt ett battre mottagande an vad vi har fatt! Familjen Symons ar hur underbara som helst och de vill att vi ska stanna har istallet for att aka vidare och bo pa hostel i Brisbane. Vi tackar och tar emot!

Nu har vi precis dragit ut ett recept pa pepparkakor fran internet, sa nu for vi svenska jultraditioner vidare.

Hoppas att ni mar bra allihopa!
Kram


Promenaden


The spa


Skolkonsert


Har bor vi!

Kommentarer
Postat av: Lena och Lillen

Tänk vad en del har det förspännt. Först i Thailand och nu i Australien finns det snälla människor som tar hand om två vilsna flickor. Hälsa och tacka för deras gästfrihet.

2008-11-01 @ 15:23:04
Postat av: olle

Jag är ockaå på en vacker ö= Gotland . Kört hoj i ett lerigt dike 7 mil. Toppen . Hur ska ni kunna slå det

2008-11-01 @ 23:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0