Fånga dagen!

Nu sitter vi här, sista dagen i Cairns - och sista dagen i Australien!
För att vara ärliga så känns det helt absurt!

Det känns så HIMLA, himla sjukt att det redan har gått en månad i det här landet! På tisdag är det verkligen bara 4 veckor kvar tills vi är hemma i lilla, lilla Norrköping efter att ha utforskat stora, stora världen.

Vi tänkte uppdatera de senaste dagarna! Sedan sist (söndagens inlägg) har det hänt en hel del. Vi har utforskat många små Cairns-vråer och träffat MÅNGA sköna människor! I söndags blev det som planerat Pasta Carbonara och en myskväll med Anna, Ludde och Simon. I måndags var "dagens händelse" att vi åt känguru, krokodil och emu (som är en strutsliknande fågel). Det var jättegott alltihopa. Känguru och emu smakade lite vildt och lite rökt. Krokodilen smakade lite som kyckling. Det var en häftig upplevelse kan vi lova!

I tisdags anlände våra Finspångsvänner till Cairns så då tillbringade vi största delen av dagen med dem. Vi laddade för "sverige-kvällen" som blev MYCKET rolig. Vi gick till Gilligans där det var 5 drinkar för $10 (ungefär 50:-). Vi dansade oss svettiga hela kvällen och träffade många bra, men ack även så många dåliga dansare! 

Igår åkte Anna och jag på en utflykt till Great Barrier Reef! Det var en MYCKET angenäm dag (förutom att Cia blev sjösjuk, och JA - det var sjösjuka, inte baksmälla!). Att snorkla i barriärrevet kändes som att befinna sig i ett akvarium! Så många vackra och klara färger och så många fina fiskar. Och nu kan ni hälsa Wille där hemma att vi har hittat Nemo och att vi hälsade från honom. 

Idag har vi legat vid lagunen med Finspångstjejerna och så har Cia tatuerat sig! Numera står det fånga dagen. utmed ryggraden. Det gjorde ont, men det blev fint. Rasmus och familjen Hollertz - ni kan vara lugna, Anna har inte gjort någon!

Ikväll ska vi mysa med Anna och säga hejdå till alla som har tagit hand om oss här uppe i Cairns. Imorgon går skuttlebussen till flygplatsen klockan 08.00 och flyget går sedan 10.25. Det är helt sjukt att tänka att "imorgon är vi i Nya Zeeland". Men det är vi faktiskt!

Vi tackar för oss här i Australien och ser fram emot nya upplevelser! Självklart är det med delade känslor som vi lämnar detta land, men vi ser som sagt väldigt mycket fram emot andra delar av världen!
Vi säger hejdå så länge och återkommer så fort vi kan!

Ta hand om er solong...
Kramkram!

Pasta Carbonara med Simon och Ludde


Fr. vänster: emu, känguru och krokodil och vi vid middagen 


Brudgänget!


Great Barrier Reef




Fånga dagen och våga prova nya vägar!!!
 

Kommentarer
Postat av: Majs

Ja jag läser faktiskt också!! Cia din mor har påpekat många gånger att jag aldrig kommenterar så här kommer det... Hoppas ni har det skönt i solen själva åker vi till regn och rusk i england och ska heja fram liverpool!!

Ha det bra!

2008-11-20 @ 14:13:22
Postat av: Emma

Hade velat se en bild på tattueringen cia :) upp med en snart, Ni verkar fortfarande ha det bra, själv ska jag faktiskt ta mitt pick o pack o flytta till mjölby snart :) men det är nästan samma sak som Australien :P

Ta hand om er tjejer.

Kram

2008-11-20 @ 15:33:26
URL: http://robey.devote.se
Postat av: Lena

Emun har den fjäderdräkten kvar? Svårt att tänka mig att jag skulle ha njutit av menyn. Lycka till på nästa destination!

2008-11-20 @ 17:29:16
Postat av: Petter

Hej på Er! Skönt att nio har det bra, och att ni tar en öl till maten.. Här hemma är allt bra, jag har tatuerat 2 händer på skinkorna så det ser ut som att nån ska klättra ut. Men Lugn Anna, Albin har inte tatuerat sig!



Gåta: Vad är det som går och går och går men kommer in?

2008-11-20 @ 18:22:35
Postat av: Beccilull

Ohhh Gud Cia min modiga tös;) Nu är ni snart på Nya Zeeland och snart hemma:) saknar er! Läs förresten din mejl Cia. i have good news! PUSSAR

2008-11-20 @ 18:39:38
Postat av: herregud...

jag vill se bilder..varför tatuerade du inte in Frutti längs med ryggraden?

2008-11-20 @ 19:01:30
Postat av: Sonja och Olle

Vad skönt att höra från er igen.Tänk vad ni lär er att äta lustig mat.Känguru och champinjoner på ett år.Ha det bra i ert nya land och var rädda om er.

2008-11-20 @ 22:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0