Kanske det sista inlagget innan hemgang (utan nagra sjuka associationer)

Vi sitter just nu pa varat rum pa Waikiki Beachside Hostel. Klockan ar endast 10.16 och solen borjar inte visa sina stralar foran om cirkus 45 minuter. Vi hoppas innerligt pa en dag pa stranden, vilket det faktiskt verkar bli ocksa...

Igar hyrde vi en bil tillsammans med vara nyfunna svenska vanner Christian och Martin. En fin liten vit fyrdorrars Crysler tog oss runt on pa lite mer an 7timmar. Favoriten blev Hanauma Bay dar vi fick erfara ruskigt bra snorkling. Eller, det var ganska grunt och revet stack upp over vattenytan pa flera stallen, sa det var ganska svarsnorklat, men fiskarna vi sag var riktigt fina och mycket stora! (Har skulle vi vilja anvanda ett sammanfattande ordval, men fiskarna led inte av nagon epidemi sa vi avstar, bara for din skull "Sprakladan"). Vi stannade i alla fall vid Hanauma Bay i dryga tva timmar innan vi gled vidare utmed kusten runt on. Vi stannade nagra ganger utmed vagen och granskade smultronstallena. Inte for att vi hittade nagra smultron, men ni fattar... Naturen pamminde pa vissa stallen om den pa Nya Zeeland (fast i mindre format). Hur som helst sa tog vi oss upp till North Shore, genom Honolulu och tillbaka hem till Waikiki. En trevlig dag!

Forovrigt sa har vi umgatts med nya bekantskaper, legat pa stranden, glanat runt, atit, sovit, varit i Pearl Harbour, druckit lite vin och rum n' pineapplejuice. De sista dagarna ska vi agna at sol och bad och hulahuladans! Vi ska ta en lektion idag eller imorgon. Det kanns verkligen inte som att vi kom hit forra mandagen - snarare i mandags! Men vad ar det man sager? Tiden gar snabbt nar man har roligt!

Nu har vi bara tva natter kvar pa Hawaii, vilket ar helt... konstigt!
Snart ar vi verkligen hemma och vi ser fram emot att fa traffa er alla i julhelgen! Vi langtar efter er. Men forst ska vi verkligen NJUTA av de sista dagarna pa var underbara resa. Vi kanner oss lite som Nils Holgersson. Fast vi ar ju inte Nisse. Vi ar ju ju vi... Fast vi gor ju en bra resa sa vi kan saga att vi ar Nissar. Tomtenissar?
Nej, men kommer tomten i ar? Well, vi kommer hem i alla fall!
Vi ses snart!

PEARL HARBOUR



ROADTRIP



SEE YOU SOON!





Kommentarer
Postat av: Pernilla

Snart är ni hemma så att man kan ge er en stor kram. I morgon är det skolavslutning i kyrkan Kristoffer och två kompisar har skrivit en egen rapplåt som de ska framföra. Många kramar och god natt från Vånga. (Cia du får också vara med och spela på annan dagen om du vill :-).)

2008-12-18 @ 22:56:26
Postat av: Lena & Lillen

Det verkar inte helt fel på Hawaii heller! Vi kanske ska dansa hulahula runt granen i år? Vad säger tomten om det? För en sak är säker - Han kommer! Lycka till på resan till L.A.

Cia, vi vet att "dina fröknar" läser eran blogg och vill genom er, tacka för ett glädjande och oväntat julkort. Vi lovar att göra så gott vi kan tills ni "fröknar" tar över. Vi önskar er en God Jul och Gott Nytt År och framför allt en underbar resa till Thailand.

2008-12-18 @ 23:29:04
Postat av: Esra & Malin

Med en varsin tår i ögat, är sjukt (ej cancer) rörda över mamma 0 pappas inlägg!

De blir en fin(are) jul i år..

ho ho ho..

2008-12-19 @ 11:56:47
Postat av: Storebror

Jag tycker allt att ni ser lite bleka ut trots 3 månader i varmt klimat, det måste ha varit billigare att köpa ett årskort på ett solarium. Nu vet jag vad jag ska köpa i julklapp, det börjar på brun och slutar på kräm.

Hej då ses snart

PS Själv önskar jag mig ett par solglasögon, så jag inte blir bländad när vi ses.DS

2008-12-19 @ 12:02:05
Postat av: Örje Blomsten

Nu är det jul igen o nu är det jul igen....

2008-12-22 @ 22:16:15
Postat av: Jossan

Hej Cia & Anna:) Var inne och kollade lite på er blogg när ni var borta, så sjukt häftigt äventyr ni varit på;) Är själv jättesugen på att åka iväg en sväng, men tänkte höra hur stor er reskassa var innan ni åkte och om ni har något favoritställe (stad, sevärdighet, aktivitet eller vad som) ni var på, som man liksom måste se eller göra någon gång i livet:)

Ha det bra!

Hälsningar Josefine Willén

2009-01-29 @ 01:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0